Att ta saker och ting som de kommer.

Idag har det varit en sämre dag. Humöret har inte varit det bästa, men skoldagen var iallafall kort, så det var något positivt iallafall!
Imorgon blir det också en ganska kort skoldag, städning står väl på schemat efter det. 
Not much to say today, men ha en bra fortsättning på tisdagskvällen!
Ritade av mej, kanske en framtida tatueringsidé? :)

Léende.

I dagsläget är min blogg i allmänt kaos, har bytt bloggdesign och har inte riktigt någon tid att fixa till det. 
Hoppas ni orkar se detta kaos ett tag. :)
Idag skrev jag ett totalt misslyckat matteprov, hängt vid mammas workplace en stund och handlat nya skor, wieee!
Imorgon är det bara 08.50-10.20 timmen som gäller, sedan får jag åka hem!
Senare på kvällen står volleyboll på schemat, otroligt taggad är jag efter söndagens två matcher, som var väldigt jobbiga, men vi vann.
Nu är det dags att ta natten, trött som tusan efter gårdagsnatten. Blåsten förstörde min sömn.
Ha det bra!
 Jag i äldre tider.

Q/A love.

Är du i ett förhållande? Japp!

När går gränsen vid otrohet? Det finns ju det typiska; kyssar, kramar, även att hålla händer kan kännas fel för den andre personen, men även flörtiga sms elr liknande.

Är du romantisk? Jag tror det iallafall... åtminstone när jag vill det, heh. Man har ju alltid sina stunder när man inte är lika... romantisk.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? En kramglad pojke som gillar att mysa emellanåt, men ändå kan ta en fest någon helg. Snäll, pålitlig... en bästa vän helt enkelt.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Eftersom mitt humör kan variera sjukt mycket, kan jag tänka mej att jag är en krävande en. Men kärleksfull, kramglam, med en hint av svartsjuka när det behövs.

Vad är viktigt i ett förhållande? Att prata om allt och kunna lita på varandra, vad man än skulle avslöja åt varandra. 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?När? Ja, det har jag. När jag har varit arg/ledsen/orolig.

Har du lekt med någons känslor? Skulle inte klara av att veta att den andra personen kommer bli sårad i slutändan, så nej, det har jag aldrig gjort.

Hur många har du varit ihop med? 3 seriösa tror jag...

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Det pågår ännu, och i januari har vi vår 2- års dag!

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel är det roligt att vara, men förhållandet är nog min favorit när man får spendera det med den rätta personen ♥

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? De träffades i 16-års åldern och blev tillsammans i 18-års åldern.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Knappast...

Hatar du ditt ex? Nej, fortfarande vänner med största delen av dem, varav en av dem är en nära vän. :)

När du vill ha någon, vad gör du? Svår fråga... Försöker visa det på något vis, men skulle aldrig komma mej för att säga det åt personen i fråga.

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Svårt att säga när det inte hänt ännu.. Men tyvärr skulle jag väl även förlåta det fast jag vet hur grymt fel det är. Eller så skulle det gå andra vägen och jag blir så förbannad och lämnar det hela bakom mej och inte talar med den personen någonsin igen. Man vet det inte förän det händer.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja! Det hör till enligt mej, man visar officiellt att man hör ihop.

Vill du ha barn? Ja... när tiden är inne.

Blir du lätt kär? Kanske inte blir lätt kär, men hög på tanken.

Vad faller du för? En snäll och gullig personlighet kanske? Svårt att säga, det bara händer, och det ska man väl vara tacksam för. 

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Inte egentligen, något som binder ihop en är alltid bra, men för många intressen av samma typ är inte heller bra.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Feel free to do so if it feels right!

 

You've got me singing in the shower.

Länge sedan jag bloggade sist... Huehuehue.
Under tiden som gått har jag umgåtts med nära och kära, jobbat, lärt känna nya personer, shoppat och blivit sjuk... Igen.
Jag börjar tro att mitt immunförsvar inte riktigt gillar mej.
Men, snart helg igen och den spenderas antagligen med min hani, mina vänner och vem vet, kanske lite festande tillochmed. ;)
Men imorgon tänker jag ta och trotsa min förkylning och åka till skolan och på volleyboll... Heh, får antagligen ångra det till helgen.
Och tack vare att jag sov typ 2 timmar förra natten p.g.a denna härliga förkylning, så kommer jag försöka ta en tidig natt.
Take care!
 

And if you're still breathing, you're the lucky ones.

Tänkte börja med att lägga in en superduperfin låt, som just nu ligger på repeat största delen av tiden, men eftersom jag inte hittar någon smart lösning på hur man lägger in ett youtubeklipp via iPadden, så får det va. Låten heter Youth och är av Daughter, ta er några minuter att lyssna på den. :)
 
Helgen spenderades i Smedsby hos Jukka, men jobbade lördag och söndag. Även 2 volleybollmatcher spelades på söndag kväll. Sammanfattningsvis en av dom tröttsammaste helgerna på år och dar, av flera olika anledningar.
Nu har en ny vecka börjat och på onsdag får vi äntligen höstlov. Morgondagen kommer spenderas i skolan längre än vanligt och på volleyboll i Veikkars. 
Onsdagen spenderas i skolan och troligtvis med Lina på kvällen. :)
Vet faktiskt inte riktigt vad som sker på detta höstlov, men troligtvis jobb, att umgås med kompisar och kanske en bartur... 
Nåja, nu tänker jag ta och försöka få någon slags sömn, så ha det bra!

"Åså tar vi en burana på he!"

Igår natt var inte en rolig upplevelse, och för första gången i mitt liv trodde jag påriktigt att jag höll på att dö. Smärtan i bröstkorgen var brutal och det kändes som någon höll på att slita sönder hela min övrekropp inifrån.
Idag var jag och kollade upp detta med blodprov, läkarbesök och även lite EKG. Det visade sig vara en muskefästesinflammation i bröstkorgen och det behandlas med en buranakur. Simple as that.
Tar ledigt imorgon ännu så denna feber hinner lugna ner sig och så jag får sova ut en natt, åtminstone.
 
1. Min uuuurgoda frukost.
2. HVC:s tomma korridorer.

Feel the pain.

Idag är det då onsdag, den första oktober, och vi är halvvägs till helg, thank god.
Jag skulle för tillfället vara tvungen att läsa på psykologiprovet som jag har imorgon, men, here I am.
Imorgon har jag även volleybollträning, men hur det blir med den har jag ingen aning, eftersom jag sitter här med en handled som verkligen inte vill vara på min sida mer. Typical.
 Fredag är jag ledig och då är det en lång sovmorgon som väntar och sedan kan helgen börja.
Ha det bra!
 Selfie från idag.