Cause you got that James Dean day dream look in your eye.

Penkkis är över, sitzen är över och i princip allt man sett fram emot är nu bortblåst, och man står nu kvar med studentskrivningarna, studiesöket och dimissionen. Oh my.
På söndag fyller jag 19, och fest nalkas på tisdag feat en stor bunt med människor, sounds pretty nice huh? 
Jag har mycket on my mind för tillfället och går för det mesta runt och funderar och vänder och vrider på det mesta dagarna i ända. Bra så.
Imorgon blir det att åka en sväng på matteprep, och sedan på fika med Viktoria, perf! 👌
Men nu, tack för mej och take care!

Då var stunden kommen...

Detta leendet dök upp imorse när jag insåg att idag, den 11:e februari, var min sista skoldag i gymnasiet. (Vi struntar i studentskrivningar och preptillfällen just nu...)
Och ursäkta för dålig bloggning, too much on my mind atm.
Imorgon är det då penkkis, det man har längtat till enda från första dagen i gymnasiet, sin chans att få hämnas för att man har fått krypa på sina knän och bli sminkat som ett troll (trollolloo).
Väckning imorgon 05.30 (senast!), sminkning, till skolan för den riktiga penkkisen och sedan till stan på för-förfest. Efter det blir det att åka iväg på den riktiga förfesten (=sitzen) som i sin tur leder vidare till baren!
Det kommer bli kul och jag kommer antagligen på något vis krapulera bort hela fredagen.... Mehehe.
Lördagen är allahjärtansdag, och den kommer jag spendera med Joakim, med planerna att åka ut och äta, för att sedan åka på bio. 
Romantiskt och bra hehe. :)
Men är det dax för mej att ta natten, so take care!