Q/A love.

Är du i ett förhållande? Japp!

När går gränsen vid otrohet? Det finns ju det typiska; kyssar, kramar, även att hålla händer kan kännas fel för den andre personen, men även flörtiga sms elr liknande.

Är du romantisk? Jag tror det iallafall... åtminstone när jag vill det, heh. Man har ju alltid sina stunder när man inte är lika... romantisk.

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? En kramglad pojke som gillar att mysa emellanåt, men ändå kan ta en fest någon helg. Snäll, pålitlig... en bästa vän helt enkelt.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Eftersom mitt humör kan variera sjukt mycket, kan jag tänka mej att jag är en krävande en. Men kärleksfull, kramglam, med en hint av svartsjuka när det behövs.

Vad är viktigt i ett förhållande? Att prata om allt och kunna lita på varandra, vad man än skulle avslöja åt varandra. 

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?När? Ja, det har jag. När jag har varit arg/ledsen/orolig.

Har du lekt med någons känslor? Skulle inte klara av att veta att den andra personen kommer bli sårad i slutändan, så nej, det har jag aldrig gjort.

Hur många har du varit ihop med? 3 seriösa tror jag...

Hur länge höll ditt längsta förhållande? Det pågår ännu, och i januari har vi vår 2- års dag!

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Singel är det roligt att vara, men förhållandet är nog min favorit när man får spendera det med den rätta personen ♥

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? De träffades i 16-års åldern och blev tillsammans i 18-års åldern.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Knappast...

Hatar du ditt ex? Nej, fortfarande vänner med största delen av dem, varav en av dem är en nära vän. :)

När du vill ha någon, vad gör du? Svår fråga... Försöker visa det på något vis, men skulle aldrig komma mej för att säga det åt personen i fråga.

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Svårt att säga när det inte hänt ännu.. Men tyvärr skulle jag väl även förlåta det fast jag vet hur grymt fel det är. Eller så skulle det gå andra vägen och jag blir så förbannad och lämnar det hela bakom mej och inte talar med den personen någonsin igen. Man vet det inte förän det händer.

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Ja! Det hör till enligt mej, man visar officiellt att man hör ihop.

Vill du ha barn? Ja... när tiden är inne.

Blir du lätt kär? Kanske inte blir lätt kär, men hög på tanken.

Vad faller du för? En snäll och gullig personlighet kanske? Svårt att säga, det bara händer, och det ska man väl vara tacksam för. 

Hur viktigt är det att man har samma intressen? Inte egentligen, något som binder ihop en är alltid bra, men för många intressen av samma typ är inte heller bra.

Vad tycker du om att ligga på första dejten? Feel free to do so if it feels right!

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback